link til en med særlige opplevelser etter kontakt med personen denne side omtaler

Arve Jacobsens opplevelser

Kjells ufo- sider 

ufo følger bil i samme området våren 2000 (jan frode håkonsen)

- våren 2000 | i lyd/mp3 om jan frodes opplevelse i samme omr

 

Denne siden ble sist oppdatert 4.okt 2002      link til oppdatering fra og med  nytt møte 24.3.2001|||  fra mai 2002

EN SPESIELL NORSK UFO-KONTAKTSAK 

 

Etter flere oppslag i avis- og tv-media  på Romerike høsten – 99, ringte en person til en av de media-omtalte - Kjell Christensen (en av de som langt tilbake var med å startet "UFO-NORGE"), da bosatt ved Holter syd for Gardermoen - og fortalte om sine egne ufo-opplevelser som var mildt sagt utrolige. Jeg må si jeg var meget tvilsom og skeptisk da jeg hørte at mannen fortalte om påståtte direkte, fysisk kontakter til utenomjordiske.

Men etter å ha møtt mannen begynte jeg å tvile (på min tvil) - for mannen virket meget nøktern og jordnær, og ville ikke ha noe "oppstyr" eller omtale av det han hadde opplevd. Jeg tenke jo at mannen godt kunne ha lest om kontaktberetninger og kokt sammen det hele - men han virket slett ikke "ufo-belest" - og jeg så heller ikke en eneste ufo-bok i hans hjem  - som jeg vel hadde forventet. Hans bopel var liten, men selvsagt stor nok til at han kunne ha gjemt bort sine ufo-bøker, men som sagt fikk jeg slett ikke inntrykk at han hadde diktet opp historien. Jeg har intervjuet mannen -  som nå er pensjonert fra Forsvaret- og på dette grunnlag laget flg. skisse om "saken":

Mannen - han heter forøvrig Reidar Hovdsveen - er født og oppvokst på Tretten i Gudbrandsdalen før andre verdenskrig og opplevde allerede som guttunge mange paranormale ting. Han forteller at han i 13-års alderen en gang så det som omtales som "huldra" og "småfolk"(vesener på andre natur/frekvensplan) - men hans bror som gikk sammen med ham så intet! Dette alene skulle indikere at han kan sanse plan eller parallell-dimensjoner utenfor det som er såkalt normalt. Utfra dette kan man jo lure på om den historien han her forteller har foregått på andre sanseplan – men bedøm selv. 

 

 

HANS BARNDOM

Han husker også at han som barn hadde besøk av en "raring" som fortalte merkelige ting om kontakt med "andre" (les: utenfrakommende) i fjellene - der han bodde som en slags gjeter og hestepasser om sommeren.  Denne mannen - Julius Juliussen - skal ha bodd i Fåvang - og det er sikkert enda noen gjenlevende som kan fortelle mer om ham. Han fortalte R. og hans mor om sine "reiser" med dem - der han fikk se fjellene der han bodde om sommeren - fra lufta - og han fikk fra "dem" en spesiell gjenstand som "kunne stå i lufta". Denne var en oransjefarget - bananlignende gjenstand .....  "Ja - det er mye mer enn dere vet" sa han til R og  hans mor - som var de eneste som delvis forsto hva han talte om. De øvrige mente han var gal eller skøyet... Han døde like etter krigen forteller Reidar. Men så mer om Reidars eget unge liv.....Som guttunge fortalte han også sin mor om krigens komme(WW2) lenge før den startet. De voksne avfeide alt han fortalte som "...han har stor fantasi".

 

 

MERKELIGE OPPLEVELSER OGSÅ SOM VOKSEN

Han har som voksen hatt mange rare opplevelser og har flere ganger sett merkelige lysfenomener og også "...vesener som har stått ved siden av meg". Endel år tilbake skjedde den første nærkontakten med ET’er. Han kan ikke huske nøyaktig når det skjedde men historien er slik:   

 ....han var på fisketur alene ved Lysdammen på Romerike/Gjerdrums-omr. På et tidspunkt fikk han se ei stor lyskule av rødt lys. Den sto liksom midt inne i skogen mellom trærne - men først trodde han et øyeblikk at det var månen - men forstod snart at det ikke passet. Så oppdaget han plutselig et vesen med et slags "hundeansikt" som kom imot ham på 3-4meters hold. "Han" hadde skrå øyne og var ca. 1.60 høy. Han var kledt i en tettsittende aluminiums-farget drakt. Men R. kan ikke huske noe av en evt. samtale med "mannen". Men han hadde overhodet ingen frykt under hendelsen. Personen gikk senere - det kan han huske - inn i lyskula som var rød og den lettet og forsvant litt etter litt på himmelen. Han oppleve hendelsen som helt konkret eller "fysisk".

                                                                                                          BILDET .....først så han et rødt objekt mellom trærne (til høyre her på bildet). Så dukket denne merkelige mannen opp – men R.  hadde ingen frykt under møtet. Han kan ikke huske noen kommunikasjon med "mannen" og  kanskje var det noe "missing time?" Illustrasjonen er laget av RUNE ØVERBY i feb.2000-  etter vitnets forklaringer. 

 

Så forteller han om den sterkeste opplevelsen:

Det var en høstkveld sist i september for ca. 7 år siden at det plutselig kom noen merkelig utseende mennesker inn i hans rekkehus-leilighet - men dette var ikke vanlige mennesker. De var lavere - ca. 1.50 - og hadde ikke hår. Men R. ble slett ikke redd - han var på en måte forberedt?! De kom inn på den måten at han hørte noen i entreen, men han hørte ikke at de kom inn ytterdøren. Han forstod at de ville ha ham med seg - og han følte at den ene var en kvinne. Han ble med ut og der så han ei svevende lyskule. Uten frykt forstod han at han skulle med dette fartøy. De gikk da inn i en lysstråle som  "var så stor som et traktorhjul" - kvinnen gikk inn først og de ble trukket opp i "lyskula".

bildet:....de gikk inn i lysstrålen "så stor som et traktorhjul" og ble trukket opp i lyset over.....  Illustrasjonen er laget av RUNE ØVERBY i feb.2000 etter vitnets forklaringer. 

Dette skip gikk så videre og meget raskt ut i rommet til et mye større fartøy av enorme dimensjoner. Her entret de gjennom en spesiell sluse "som så ut som  fingerskjøter". På moderskipet fantes en masse mennesker. Han ankom i en meget stor hall. Han sier at de fra skipet kunne se ut, "men jeg tror ingen kunne se inn". (En liknende teknikk er beskrevet i andre kontaktberetninger - bl.a. Daniel Frys og Meiers). I den store ankomsthallen så han en masse småskip (Ufo’s) - men nå lyste de ikke lenger. Han sier også at han så roboter der  ".....det var noen merkelige greier". Men han husker ikke så mange detaljer derfra. Men husker dog at bord og stoler "..gikk i ett" uten løse enheter. "Alt så ut til å være støpt i ett". Det var lyse farger - lyseblått. Han spurte hvor de skulle. Da ble han ført frem til en "skjerm" bak en skillevegg som gikk til siden. Enten var det en kjempeskjerm eller så var det at de så direkte ut i rommet - dette er noe uklart. Han sier det var som å sitte i en bil og se ut gjennom frontvinduet. Han så også kontrollbordet som var som styrerommet eller dashbordet på en luksusbåt - altså meget stort. 

Så kom en gammel mann bort til ham og sa: "...se her min sønn".....

Mye (all?) av kommunikasjonen foregikk telepatisk. Han var tydelig eldre, mer markert enn de andre - men av samme rase - men noe høyere, ca. 8 cm høyere enn de øvrige. Så gikk endel av veggen til siden, og en slags enorm "TV-skjerm" - ca.20x30meter stor - kom tilsyne. Der fikk han nå se et tre-dimensjonalt kart - der Jorden og "Tabur" (deres hjemplanet) ble vist på et stjernekart eller galaksekart (dette er noe uklart). Han fikk også ei sølvblank kappe over sin jordiske kledning, og ellers noen spesielle, gråaktige sko. Disse tingene fikk han dog ikke med seg hjem, kun den merkelige stenen han plukket med seg senere under besøket (denne har han fortsatt). 

Etter en stund flatet skipet ut - en merkelig følelse av at "skipet bøyde seg" som han uttrykker det  - oppsto. "Noe" gjorde at han kunne se rett gjennom skipet og ned på planeten. Der så han fjell, elver, fosser, landsbyer, større byer, grønne sletter. Husene var som glassboller - noen avlange. Han så også gangveier - for biler fantes ikke - kun svevefartøyer. Men han så intet dyreliv og ingen skoger. Men ellers var landskapet kupert: "som i Norge - men uten skog". Men han understreker at det muligvis var både skoger og dyr andre steder - han så tross alt bare litt av denne store kloden. Storskipet landet ikke, men ble stående i luften og passasjerene ble satt ned som i en slags heis ( i et slags rør?) Han så et annet kjempefartøy i nærheten - sigarformet. Skipet han selv kom i så han ikke i overblikk etter det han husker. Det forsvant straks de ankom til overflaten. Han husker han fikk tillatelse til å ta med seg en sten (ca.4cm diam.) -  han mener han bare fant på bakken. Denne har han fortsatt og han mener den fungerer som et slags kontaktmedium til "dem". Stenen er meget lett, men har noen bittesmå krystallbiter i overflaten.... 

På bakken gikk de inn i en kjempehall som var innhylle i et lyseblått lysskjær. Han mener også å huske at han på "Tabur" hørte to som snakket norsk!? - men han ble forhindret i å ha kontakt til dem. En slags magnetisk mur hindret ham å få kontakt til disse som han mente snakket norsk. Planeten hadde mye av en slags grønn mose, som han dog ikke fikk gå på. Der var et fuktig, varmt, klima på det sted han ankom, men han så bare en brøkdel av planeten. Alt han så syntes gjennomført i perfekt orden og alle hadde like mye å si der -  ingen maktglade politikere. ....."Slik vil det også med tiden bli på Jorden" - sier Reidar som kommentar til nettopp dette.

 Etter dette husker han intet mer om hva som skjedde videre, heller ikke om "hvordan han kom seg hjem". Han vet ikke riktig hvor lenge han var vekke - men en nabo var flere ganger inne i leiligheten hans - der ytterdøren var åpen og der lommeboken lå på bordet. 

"....å reise bort slik og legge klokke og lommebok på bordet" - bebreidet naboen ham. Men han husket i begynnelsen intet av hva som hadde skjedd og da minnene senere begynte å dukke frem - turte han selvsagt ikke å viderebringe en så utrolig historie. Han har derfor holdt hele historien for seg selv frem til nå.

Ut fra skjeggveksten sin bedømmer han oppholdet  "der ute" til 3-5 dager. Han husket altså ikke hva som var skjedd før etter en tid - og mer av hendelsesforløpet er kommet fram etterhvert. Men enda mangler mye av hendelsesforløpet.....(i sept 2000 - ca. 7 måneder etter at dette opprinnelig ble skrevet sier han at det meste nå kan huskes - men jeg har ikke fått mulighet til å lage et nærmere intervju om dette.)

 

 

SENERE MØTER

Et nytt "besøk" hadde han den 23. Desember 1999 på kvelden - da to igjen kom ubudent inn i hans hjem. Kona skulle bort - og da hun dro sa han "..jeg får besøk  i kveld". Også denne gang hørte han ikke at de kom inn ytterdøren - han hørte dem først i entreen. Han understreker "at de er av kjøtt og blod". Han vet ikke om de denne gang hadde et fartøy i nærheten. Besøket varte i fem minutter og også disse hadde ettersittende overaller,  relativt små hender, men lange fingere og R. sier at han synes de  vakre. Han vil foreløpig ikke fortelle hva samtalen eller "budskapet" var denne gangen - da han sier det er bestemte ting han enda ikke får gå ut med. Jeg glemte å spørre om disse var fra samme rase som de han traff ved møtet noen år tilbake....

 

 

 

bildet: ......de kom inn i hans hus og var der omlag 5 minutter – men hva de sa telepatisk ved dette siste møtet vil vitnet enda ikke ut med...

 

 

Endel meldinger eller opplysninger fikk han ved det tidligere møtet og noen korte ting kan her nevnes:

  •    det har vært negative (onde) skapninger (ET’s) her på  Jorden tidligere. 

  • han snakket også noe om Cetaenes genmanipuleringer her - men hans kontakter ville ikke snakke så mye om dette - men det ble nevnt...   
  • Planeten Mars har tidligere hatt liv men det er nå utslettet.
  • menneskets "lillehjerne" skal etterhvert tas i bruk - noen har allerede begynt å gjøre bruk av den.
  • En stor flyulykke vil skje i Norge om ikke alt for lenge Han sier han fikk vite om en stor jernbaneulykke i Norge  - som han også skal ha nevnt for noen under møtet på Lørenfallet i des.99 - men slike ting biter man seg ofte ikke merke i - før hendelsen faktisk er skjedd og jernbaneulykken (sør for Rena) "kom" jo rett over nyttår.  Han har også fått vite om en meget stor ulykke i Nordsjøen - øyensynlig ved at havbunnen kollapser under boreplattformene og en masse installasjoner går i dypet med masser av mennesker. Han mener også dette vil skje innen den relativt nære fremtid - men vil ikke gi direkte tidsangivelser. Han "får" normalt ikke konkrete, eksakte tider. . (Vil man studere mer om noe tilsvarende fra "lebesbymannen" – ANTON JOHANSONS VISJONER FRA CA. 1906 - kan man lese om dette i siste del av boken EN NY TIDSALDERS FØDSEL – som også ligger på denne nettside. Han så noe som han kalte en "vulkanaktig eksplosjon i Nordsjøen" som skapte voldsomme flodbølger og ødeleggelser).  

  • Natten mellom søndag 23.2.00 og 24.2 - fikk han vite at hans bolig ville overflys av et ET-fartøy kl. 4 om natta. Han stod da opp midt på natta for å teste påliteligheten av beskjeden - og han sier at det faktisk dukket opp et trekantet, sølvgrått, lydløst skip - med lys i hvert hjørne. Ca. 500meter høyt bedømmer han flyhøyden og passasjen tok bare få sekunder.   
  • Tidlig på morgenen  - kl.0600  den 10.feb.2000 - ble R. vekket av at en mann sto "materialisert" ved hans seng. Han stod overrasket opp - men ble heller ikke denne gang redd – men skikkelsen forsvant. Så  kledde han på seg og kokte seg kaffe. Da materialiserte skikkelsen seg på nytt – "en stor mann – ca.170 høy, med et "badehettelignende hodeplagg",  tettsittende drakt, rel. bred over skuldrene  - men smale hofter, et spesielt belte og sko til noe opp på leggen,  noe grå-hvit hud av utseende" og kom med disse noe kryptiske eller muligvis symbolske ord - i en noe truende form? Han presenterte seg ikke – ga kun budskapet som R. ble bedt om å skrive ned – for deretter å direkte dematerialisere seg/forsvinne i det tomme rom.  Men R. mener ikke at disse ord var til ham personlig – men vet heller ikke hva det skulle bety, men han understreket at det kom fra en mann med stor makt:

......"til overhodet og dine undersotter. Du har ditt navn skrevet i sanden ved sjøen. Kommer det en bølge blir det vasket bort. Har du ikke lovet konge og folket å styre med en vis hånd. Hvorfor driver du hor? Når vil du gjøre godt? Hvorfor lar du deg styre av det onde? Har du glemt hva du lovte? Om du ikke holder det du lovte – lar vi bølgen komme.......

Den besøkende sa han skulle kontakte REI  (eller reia?) med dette - og Reidar følte dette måtte være meg - Rune -  som hadde intervjuet ham få dager i forveien. Det interessante i den forbindelse er at jeg dagen før hadde laget dette klart for Internett og nettopp gitt filen navnet "reiufo.html". Men dette viste jo slett ikke Reidar på det tidspunkt da han fikk beskjed om å kontakte "rei".

   Noen dager senere ble jeg kontaktet av en person J.N. som hadde lest budskapet på nettet og under natten til den 16.feb2000 hadde han opplevd å få noen merkelige forklaringer til dette. Han sier det hele var en del av et slags skriftelig "referat" som skulle utdype den "melding" han hadde lest om  fra stoffet over her. Han mener dette  ikke var noen drøm – men heller en slags våkenbevisst undervisning. Han sier at det ble oppfattet slik at "trusselen hadde sammenheng med måten som det materialistiske menneske lever på – uten hensyn til natur eller medmennesker. Hor" var dette at jordmennsket i stor grad "prostituerer" sin åndskraft for å skaffe seg materielle fordeler. Han husker han ble fortalt at "bølgen" hadde med solsystemets inntrengning i et høyfrekvent strålingsfelt - som han fikk høre – egentlig skulle begynt å bli sterkt aktivisert allerede i løpet av 1998, – men at de kosmiske "overvåkere" kunstig hadde eliminert dette strålingsfelts virkninger i stor grad så langt. Men virkningene ville bli mer merkbare etter hvert. (Vil man studere mer om dette kosmiske "strålingsfelt" - kan man lese siste del av boken EN NY TIDSALDERS FØDSEL – som også ligger på denne nettside).  

Når det ellers gjelder slike meldinger – så er det jo gjennom de siste årene kommet så mange slike med angitte datoer – at de fleste som har fulgt med på dette, forlengst har lært å vise en sunn grad av skepsis ovenfor slike "tidsfrister".  MAN HAR VEL HØRT MANGE SOM HAR ROPT "ULV" SÅ MANGE GANGER – AT MAN HAR LÆRT MER Å SKJELNE!! Men jeg valgte å  ta denne med da den har en spesiell tilknytning til denne "saken" som er referert over.

***

OG NOE NYTT ER SKJEDD I LØPET AV VÅREN og sommer år 2000 -  kontaktmannen har vært på besøk på nytt og ladet opp stenen som formidler kontakten med et lys som gikk ut fra hans øyne. Forøvrig har KJELL CHRISTENSEN tatt noen merkelige bilder i R's leilighet da han mente at det var noen - riktignok usynlige - på besøk. Noen merkelige former og "energier" kommer fram både på bilder og på opptak tatt med digitalt videokamera. Dessuten flere bilder av "fartøyer". Se Kjells egne sider om dette.

Et nytt besøk fikk REIDAR I JULI 2000. Han satt ute med sin morgenrøyk kl.5 om morgenen da et lys ble sett i vest og etter litt kom dette nærmere og han så da at det var en liten tallerken med to personer inn i den. Den kom over plenen over noen busker (hvor det forøvrig synes tydelige brennmerker i de øvre grener og disse er fortsatt synlige i sept). Ut kom en av førerne som talte med Reidar. Han fikk bl.a. noen personlige opplysninger om seg selv og noen bestemte andre og opplysninger om deres baser (interdimensjonelle eller magnetisk avskjermede??) her i Norge.. (opplysninger om hvor disse angivelig skal befinne seg nevnes ikke her ut fra et ønske fra dem om å holde ro på disse steder - men det kan røpes at et av stedene var HESSDALEN.)

bildet: "de kom glidende inn  over noen busker" - mindre enn de i bakgrunnen her - der det fortsatt er "svimerker" flere månder senere - og parkerte i lufta over plenen og den ene kom ut og kommuniserte med Reidar. Tilsynelatende forflyttet han seg ut av farkosten på en måte som ikke var å forstå.... Senere har da Kjell Christensen tatt bilder der av et delvis materialisert minifartøy der utenfor huset til reidar. hans infoside om dette

En nattevakt fra et nærliggende sykehjem må ha sett noe av dette møtet - for R sier at hun stoppet opp med bilen på veien (som ligger vel 60 meter fra der den lille ufoen landet)- og kikket i lang tid mot stedet.........  Denne ringte noen uker senere til R. og spurte om hun hadde kommet til "han som bodde ......  R.bekreftet dette og deretter spurte hun hva det var som sto "parkert" utenfor huset der en tidlig morgen for noen tid siden.... Hun hadde fortalt om dette til sin mann som ikke trodde det minste på hennes påstander. Til slutt hadde hun prøvd å finne ut hvem som bodde der hun hadde sett dette merkelige - og så tatt mot til seg for å kontakte mannen - som altså var R.(han har jo også nå vært omtalt i ukeblad - og er derved til en viss grad kjent). Hun spurte også om denne merkelig kledde personen som han satt og samtalte med - men trodde visstnok ikke helt på det hun fikk høre - vel...naturlig nok for folk flest - som jo intet vet om det som foregår av ekstern hjelp - i det skjulte - til jorden i denne tid.

Ellers har det vært en ukebladrepotasje (sommeren 2000)om denne kontakten etter at noen freelansjournalister hadde lest denne informasjonen på nettet.


Utover høsten 2000 skjedde det nye ting med flere observasjoner og kontakter. En spesiell kan nevnes som skjedde søndag den femte desember så vidt Reidar kan huske. Han fikk igjen besøk på natten - denne gang av en ny kontaktperson fra "dem." Også denne var relativt kort (ca. 1,50 i høyden) og med en slags uniform. Han ga Reidar nye opplysninger, men det meste av dette vil ikke Reidar  ut med. Han fikk også beskjed om en overflygning kl. 3.00 om natten - og et fartøy kom faktisk i lav høyde under det lave skydekket og rett over huset.

Omtrent samtidig skjedde også nærobservasjoner i Hessdalen, der et objekt med ca. 40 m. i tverrmål ble observert der.  

Men Reidar fikk også i dette tidsrom en visjon/bilde av en stor ulykke i en tunnel, som han bestemt mener er den nyåpnete Lærdalstunnelen. 

 Han så en ulykke her med en masse omkomne, ja han nevner over 200 - men det høres utrolig ut. Han så ikke når det eventuelt skal skje, men ut ifra trafikken "han så" - mener han at det vil skje i turistsesongen, kanskje kommende sommer..... 

(i ettertid er det rimelig å regne at det var den store tunnellulykken i Sveits i år 2000 som han så - denne skjedde ikke så lang tid etter hans opplevelse.)


et nytt møte skjedde både mandag 11.des og 18.des. Det siste kl.16.15 noen timer før noen ufo/åndelig interesserte skulle komme sammen  til en førjulstreff på Lørenfallet kro/kafé. Igjen materialiserte personen seg direkte inn i hans hus "ved siden av ovnen" der han pleier å komme "på denne måten". (Og når en ser på de bilder som Kjell før har tatt inne ved ovnen, kommer det fram noen merkelige fargede "energier" der - som slett ikke er synlige for de med normalt syn - men Reidar fortalte Kjell hvor "de var"). Personen som kom inn denne gang var den samme som kom uken før - men da kl.04.30 på morgenen. Da gav han et budskap som R. enda ikke får gå ut med - men ved siste møte ba han R. finne fram skrivesaker og et ark og han dikterte meldingen under. Og igjen ser vi at den er gitt i en slik form at den er åpen for tolkninger - sikkert for at de ikke vil ta fra enkeltmennesket sin frie vilje og derved ansvar for sitt eget liv!!

Personen var igjen ca.1,5 m høy - hadde hode og øyne som vanlige mennesker - men  ikke hår. Han hadde svarte støvletter og var kledd i en tinngrå drakt "som av et slags boblestoff" rundt armer, ben og en ring rundt livet. Han sa han het  Roda-Ta-By og dematerialiserte seg direkte etter at budskapet var gitt. 

Og budskapet lød:  "ROP UT: TA DERE I AKT FOR DE FALSKE PROFETER INNENFOR PRESTESKAP - SOM VIL MOTSI DERE - DEM VIL BRUKE SIN FALSKE TOLKNING AV BOKEN MOT DERE - EN DEL AV DERE VIL FORSTÅ - HØRE".

Noen av oss snakket etterpå hvordan dette skulle forstås - og noen mente at "presteskapet"  her  ble brukt om de maktmennesker ( politikere - bedriftsledere - byråkrater - overleger- prester  - avis/tv-folk, uvitende psykologer,osv.) som feilaktig misbruker sin makt  overalt i samfunnet og leder mennesket ut i ytterligere materialisme og mentalt mørke. "Boken" kan være i betydningen av alle etablerte - av autoriteter fastlagte eller vedtatte "sannheter".  At budskapet slik sett er åpen for tolkninger er da muligvis igjen for at de ikke vil ta fra enkeltmennesket sin frie vilje og derved ansvar for sitt eget liv!! 

 De høyere utviklede (fra rommet - men også på jorden) - vet og lærer at enkeltmennsket selv er en del av Altet - Helheten - Gud, og at den enkelte skal lære igjen å etablere den indre kontakt til DET GUDDOMMELIG INNE I EN SELV. Dette som en utviklet samvittighet - der en gjenkjenner seg selv/Gud/Helheten i ALLE ANDRE LEVENDE VESENER og derved bestreber seg på å behandle alle andre slik en selv vil bli behandlet.


(lagt til senere; dette året - 2001 - ble jo et spes.år - da 11.sept hendelsen ("911) ble starten på den lenge planlagte "krigen mot terror" )

Den neste merkelige hendelse skjedde natt til 1.januar 2001 - igjen har "noe skjedd" i løpet av natten - for når Reidar var kommet opp neste dag lå det en nedskrevet "melding" på hans bord - det virket som det var gjort med en gammeldags fyllepenn. Det var også skrevet i en gammeldags form og med noen skrivefeil (og for de som må tro Reidar selv har skrevet det - dette har en helt annen slags håndskrift enn den som er Reidars - og de som virkelig kjenner ham, vet at han virkelig er å stole på). Meldingen var skrevet i en form som gjorde at R. "ikke forsto noe som helst" - som han selv uttrykte det. Men budskapet er igjen  tydeligvis gitt med et esoterisk eller skjult "budskap" - og det er fritt for enhver å oppfatte det slik en vil - men jeg har i samband med andre, gitt en mulig "tolking" under.

teksten ser ut til å si:

du må bestige det høye fjeld, for å lære å bestige det lave.  Du må ha sind til å la være. har du ikke lært att til Øst er det lang vei. Bestig begge fjeldene, ikke larm så med portene. si til dine husk den 9.ende. ver ikke redd for oss, jer vi dere vont. 

se opp til klodene de an fullmåne da tiden er mørkes, er ikke ditt folk lerde.  hils reia, hei do.!

--------------------------------------------------

fotokopi av "brevlappen" innscannet.

-------------------------------------------------

Ellers fikk Reidar si at spesielle ting/energier vil utløses den første delen av dette året 2001 - og at i siste halvdel av året ville "overvåkernes" skip fordobles rundt kloden - av noen bestemt årsak som jeg ikke skal spekulere i her - men R. mente at en stor "opprydding" var igang. Dette kan tolkes på flere måter - men de som kjenner "den kosmiske klokkes" plan for jorden, vet at vi i disse tider nettopp skal gjennom den følelsesmessige rensning - der etterhvert ALT AV NEGATIVE FØLELSER (hat, fiendeskap, sjalusi, osv. ) skal ut - tilgis og forløses. Derfor den sterke økning i bl.a. mentale forstyrrelser, selvmord, osv. i denne meget spesielle tid på jorden.

----------------------

en mulig "tydning" av noe av budskapet:

det høye fjell - symbolikk for mennesket som et åndelig vesen - altså erkjennelsen at man er et evig, åndelig vesen i sin innerste og virkelige natur. Det lave fjell er de daglige "små" prøvelser - livet i hverdagen. "til øst" = der solen = symbolikk for det guddommelige  - er det lang vei: det tar tid eller erfaring å nå fullkommen visdom.

bestig begge fjeldene = både det åndelige og det fysisk/praktiske må beherskes..

"ikke larm med portene" = portene til det åndelige rom = visdommen må komme innenfra og det har ingen hensikt å lage "sirkus" rundt disse kosmiske sannheter - da de som sagt må erkjennes i den enkeltes indre. "de som har øyne  - de ser...."

****************

en onsdag ettermiddag sitter R. i bilen ikke langt fra sitt hjem da han på ei slette ser to fartøyer ca.200 m borte. Det ene er på bakken - det andre litt oppe i lufta. Rundt det på bakken er det noen personer - ca. 1,5 m høye  - i tinnfargede drakter. Han ser gult lys i runde koøyer rundt om på skipene som var helt identiske. Han ser ikke noe understell.

Bildet: mitt forsøk på å gjenskape situasjonen - den virket helt "fysisk" for R men muligvis lå disse skip - mennesker på en egenfrekvens som det normale øye kan oppfatte - det er umulig å si da R var alene om opplevelsen. Men som før - da Kjell Chr. har tatt bilder - har fartøyer kommet tydelig fram på bildet selv om  de ikke kunne sees optisk med øyet....

Dagen etter skal R. undersøke stedet men blir forhindret å komme fram av en absolutt ugjenomtrengelig "mur" - han hører inne i hodet at han ikke skal gå lengere - og det er heller ikke mulig pga. den voldsomme energimuren. Han kommer ikke nærmere enn 30 meter fra stedet. Men Reidar får ubehag, det prikker og stikker i ansiktet - han blir svimmel og må også kaste opp. Men ingen fysiske spor synes i snøen  fra det han så dagen før - hvilket R. synes er merkelig. Igjen tyder det på at de var hevet i frekvens slik at kun de som er mottakelige for disse frekvenser kunne se dem - muligvis har de lagt ned noen energisendere av noen bestemt årsak som R. ikke kan si noe om...Eller de hadde kapslet seg inn i en skjerm som for de fleste hindrer optisk innsyn... Uansett det må ha vært en årsak til at de var der - er noe bestemt i gjære i den nærmeste framtid som de forbereder....?


under et møte med R. den 6-2-01 forteller han om en slags astralreise (i en "drøm") til en base på sydpolen. Når han forlater hjemmet ser han sin kropp ligge i sengen og går gjennom en lysport utenfor døren - og er straks på dette som han oppfatter som en utenomjordisk base på sydpolen. Der finnes også jordiske mennesker der....

om baser på sydpolen beretter også Elisabeth Klarer i en av sine bøker - se link  til stoff om EK her.


Meldingen over antydet om en overflyving den 8. februar og faktisk skjedde det flere observasjoner av flyvende, delvis lysende fartøyer over Romerike og også i Hesdalen denne kvelden. Reidar mener det ble sluppet ut flere fjernstyrte skiver eller sonder som han selv kaller det denne kvelden. Vil du se noen av bildene som Kjell Chr. tok denne kvelden så gå på hans hjemmeside. Men også flere andre i området så store lys denne kvelden - bl.a. E.Aksdal som bor ved Gjerdrum. Og Kjell hadde flere observasjoner av lyskuler som reagerte på mentale impulser - senere på våren. Ja - mye tyder på det nå faktisk er større aktivitet i dette område enn i Hessdalen...


Jeg var innom Reidar en tur 27.2.01 da han fortalte om en ny "astralreise". Denne hadde foregått som tidligere - nå natten mellom 23/24.feb - ved at han så sin kropp ligge i sengen og gikk igjen gjennom en lysport utenfor døren - og var straks på dette sted som han oppfattet som den utenomjordiske base på et sted som ikke tillates å offentliggjøres her. Denne base forteller han, kaller de for "provins ART" og er kontrollsenter for ca. 500 fjernstyrte sonder - telemeterskiver (bilde)- som er nærmest hypersensitive flyvende antenner som overvåker alt som foregår her - men kun i hensikt av hjelp.

 Dette på samme måten som det finnes kameraer som passer på barn som leker på farlige områder - ikke for å skade dem - men for å passe på at de ikke ødelegger seg selv og andre...Disse sonder er fra 5-30cm - mens de større mener han hovedsaklig dirigeres via bemannede fartøyer.

Men det "nattlige møtet" var også for R's vedkomne som en observatør under et meget stort møte - med det han oppfattet som "flere hundre" tilhørere - på denne basen. Det er uvisst om dette foregikk på det såkalte grovfysiske plan som den "normale" ytre fysiske dagsbevissthet er fokusert i - men R. oppfattet det som helt "fysisk". Møtet var som en orientering der de utenomjordiske "barnepassere" orienterte om situasjonen og om planene for den nære framtid. Samtlige av dem som R. så her var helt menneskelignende ET'er - men altså noe mindre - fra 1.4-1,7 m høye - altså kroppsmessig som barn og ungdommer - selv om de var "pene, myndige og voksne nok". Ca.70% av forsamlingen antyder han var menn. Og han så visstnok  flere hudfarger - men ingen slike zetaer - og R. uttrykte tvil om at det finnes så mye av disse som "alle" amerikanere er så fokusert på når det gjelder ET'er.

Han hadde ikke tillatelse til å referere alt fra "møtet" - men sa igjen at det foregår og etterhvert i stadig sterkere grad - vil skje "opprensning" her på jorden. Det vil bli mer "dramatisk" senere - men det er intet å frykte når man forstår at alt dette er nødvendig for å rense kloden fra fysisk og tankemessig "forsøpling". Muligvis blir mer info om dette frigjort etterhvert - men de som i sitt indre kjenner "den kosmiske kjørerute" vet allerede det som er nødvendig om dette. R. fortalte at det var en helt annen tidsopplevelse under "møtet" - der han husker han også samtalte med to andre nordmenn - en mann og en kvinne - tydeligvis også "gjester" der....


Ny kontakt den 24.3.2001 kl. 04.30 . Flg. noterte han på en skriveblokk etter møtet - noe også fra det han husker:

R. var ute med katten som hadde gitt beskjed om at den måtte ut i et "nødvendig ærend". Sammen gikk de ut til postkassene - ca. 30m borte. På vei tilbake oppdaget R ei lyskule - ca. 3 meter i tverrmål og med strålende hvitt lys - som sto rett over huset. Han ble ikke spesielt overrasket - han har jo opplevd slike ting før….

Samtidig oppdaget han at det nå sto to personer like foran inngangen til hans leilighet i rekkehuset. De var ca.1,5m høye, kledd i blågrå - todelte - drakter. De var hvite i huden og hadde en slags "lue" som hadde en "sten" i midten og to andre på hver side. De ble med R inn i leiligheten og talte sammen i ca 10 minutter - telepatisk. 

De sa de kom fra et større moderskip (som de kalte Tabas) som lå langt ute i rommet - helt ute ved Mars' bane. Dette skulle ha en besetning på 12000 mennesker. De sa de kom fra det ytre rom fra en klode som de kalte "SARA-TUS" - beliggende nærmere 1000lysår borte. (ettersom denne vår galakse - MELKEVEIEN - er hundretusen lysår i diameter - antyder dette at de var fra denne galaksen - men 1/100 av galaksens diameter vekke….R.Ø.anm.) De var altså ikke da samme som han hadde hatt kontakt med tidligere - men med tilsvarende kroppstørrelse og ytre utseende. Det meste av samtalen fikk han foreløpig munnkurv for - men mer opplysninger kom etter 20-4-01. ("da skal du få og tale") De antydet også nytt besøk i mai. 

R's katt reagerte mer enn "vanlig" på de besøkende. Den har jo også tidligere overvært mange merkelige "besøk" - men nå kikket den mer intenst og forsvant snart ut på soverommet. De besøkende gikk ut etter 10min. - men R fulgte dem ikke ut. Han gikk dog ut noen minutter senere - men så da ingen ting. Men "energiavtrykket" merket han også dagen etter…


Brev Reidar skrev 07.04.2001. kl.04.00.

Reidar hadde sluppet ut katta, da det kom en kraftig energi i rommet. Reidar kom nesten i transe, han husker han begynte å skrive, men viste ikke hva han skrev før han leste det etterpå. 

"Jeg har ikke prøvd å tolke det som ble nedskrevet" skriver Kjell som sendte meg meldingen over mail:

"Se det kommer en bølge fra nord , bølge på bølge skal ramme deres folkevalgte, men de vil ingen ting forstå. Ulykke skal ramme og rammes videre for deres uforstand. Så skal det bli stille en tid, så skal den store bølgen komme å ta all rikdom ut av landet. Alt dette skal skje for at de ikke vil bøye av fra sin vonde vei."

****

En ny melding fra den 20.4.01 ca.kl 11 formiddag da følgende ble overført til Reidar:

 "Rop ut til dem som styrer og forvalter. Hva er det dere gjør med Jorden? Ser dere ikke at deres boplass går til grunne? Hvem kan leve på en sånn Jord! Dere bygger opp til undergang!"

Det er interessant å bemerke at disse kosmiske kontakter prøve å vekke menneskene gjennom at de skal innse sitt eget ansvar - noe i motsetning til særlig amerikanske "budskaper" som stadig kommer med oppdateringer om at det stadig er tett på en "redning" utenfra - uten å vektlegge at "redningen" og altså ansvaret pålegger den enkelte.

Reidar fortalte også ved denne min samtale den 20.4.01 - at hans primærkontakt - KIM - hadde gjennomgått en sterk "energivitalisering" som hadde "styrket" ham på en særlig måte. Dette er sikkert nødvendig for de som skal oppholde seg i lengre tid i for grove og fremmede frekvenser, slik det også beskrives i den artikkel jeg har utlagt på linken her, logisk kanalisert fra et tysk medium.(Som riktignok delvis bruker et noe "religiøst" språk, men som ikke "lover allverden" - slik det stadig gjøres i de typiske amerikanske romkanaliseringer).

Noen vil kanskje mene at R. koker dette sammen for å gjøre seg interessant - men de som personlig kjenner ham, vet at han slett ikke er noen person som ønsker å stikke seg fram, og at han er meget tilbakeholdende, ydmyk, ærlig og oppriktig, men som i denne sammenheng ser det som dog riktig "å ikke holde sitt lys under en skeppe" - men viderebringe  det som han bes om skal offentliggjøres - for "de som har øyne å se med" ( dvs. de som har personlig erfaring og vurderingsevne til å gjenkjenne de kosmiske sammenhenger - man kunne også  bruke ordet "sannheten", men det er et forslitt uttrykk å benytte).

oppdatering fra 9.juli 2001: Tidlig i dag - kl 4 om morgenen - har Reidar hatt besøk fra Tabur. Farkosten sto et stykke oppe i luften og sendte en søyle som gikk nesten ned til bakken. Plutselig sto det to personer på bakken, en mann og en dame. Reidar fikk svar på mange spørsmål, og forklaringer på mange av de symbolske beskjeder han har mottatt. De fortalte at selv om de kom fra Tabur så kom de nå fra Pleiadene, de hadde base der. De fortalte at det for tiden var 1500 store skip i nærheten av jorden. Vi kommer til å få mye besøk i tiden som kommer, også fra steder i rommet som ikke har vært på jorden tidligere. De var også for tiden på jakt etter plass til en ny base.

Det var flere biler på veien som stoppet da Reidar hadde besøk. Reidar er spent på om noen av disse vil ta kontakt.

-------------

Og disse har kontaktet ham nå - de lurte på om han snakket med "barn" med sølvblanke kledninger  (kl fire om morgenen!!?) - de kunne jo slett ikke "ta" forklaringene hans. Og de lurte på hva dette merkelig objektet over huset var....

Og igjen ser vi at det som mennesket ikke er modent til å forstå vil det fortolke bort - da det slett ikke passer inn i det virkelighetsbilde som de har av tilværelsen.


kort oppdatering fra mai 2002:

Det som skjedde påfølgende høsten og vinter var at Reidar ble alvorlig syk - med flere sykehusbesøk - særlig pga blodpropper. Tilslutt ble det bestemt at han måtte amputere ene benet. Og i denne situasjonen har de kosmiske kontakter naturlig nok vært fraværende inntil nå. Noen vil spørre hvorfor "de" ikke kunne "reparere" ham med høyere teknikk - og det kunne de muligvis. (Boken UFO-HEALING - omtale- viser det). Men en kosmisk lov forbyr normalt slik skjebnemessig innblanding - på dette plan gjelder årsaksloven/karmaloven, og alle må leve i virkningene av tidligere liv på godt og ondt - gjennom behag og ubehag. Det skal normalt svært mye til for at en inngripen skjer i slike personlige karmiske forhold. Men R. er jo fortsatt istand til å motta tankemessige informasjoner og evt gjøre astrale reiser.

Hvorvidt "de" vil bruke R. til mer informasjons- formidling vites vel ikke pr. idag - men informasjonen og "advarslene" er allerede overbrakt.  Og ikke bare fra denne kilde - for de kommer i tusentall - globalt for hele kloden. Kun de kosmisk totalt blinde kan idag påstå at de ikke vet hvordan "vi" lever og utnytter denne planet med dens myriader av liv på en helt grotesk måte. Så virkningene må tale sitt eget språk i undervisningens tjeneste her... Som Reidar fortalte engang - at "de ville ta strømmen".... 


fra høsten 2002: Til flere personer fortalte Reidar i 2001 at han "snart skulle dra". Mange tolket dette på forskjellige måter. Dette var før han ble alvorlig syk. Men han må ha vist noe også om sin egen skjebne - for han forlot dette livsplan under store "fantomsmerter" i september 2002. En clairvojant person jeg hadde besøk av noen dager etter hans overgang følte meget sterkt hans nærvær i mitt hus under hennes besøk - og en slags avskjedshilsen formidlet han til oss.... Vi takker for å ha lært å kjenne/møte ham i denne inkarnasjonen på denne - for så mange - smertebefengte klode i melkeveiens utkant.....

Vi må regne med at han etter en velfortjent hvil "et sted" i astralverdenen - eller annetsteds - fortsetter sin vei/oppgave på denne eller andre kloder....

Vi med felles interesser og lengsler møtes garantert igjen en gang - "et sted" - på den kosmiske veien videre gjennom evigheten.... 


oppdatert om ARVE JACOBSENS UFOKONTAKT 

ufo følger bil i samme området våren 2000

link til advarsel/budskap om faretruende reduksjon av oksygeninnholdet på jorden

link til min LOBSANG RAMPA base - "tidløs" kosmisk info fra 40 år tilbake som også inkluderer stoff om kontakter til "JORDENS GARTNERE"- de som utplantet "livet" her på jorden og overvåker  menneskeheten som er nå er utviklet til "gesellstadiet" - men skal nå videre...

link til hovedsiden min

link til ufosiden min

Kjells egne sider 

link til en med særlige opplevelser etter kontakt med personen denne side omtaler

link til oppdaterte "nyheter" fra amr. kontaktperson til "DET KOSMISKE FN" - Sheldon Nidle - her i engelsk tekst

utslipp av telemeterskiver