UFO SOM FULGTE TETT PÅ BIL VED ROMERIKET - våren 2000 | i lyd/mp3 om opplevelsen her

 

historien her med ufo tett ved bil minner om den som er illustrert over fra NARVIK 1977 - og også lenger ned på siden her

 

 

 

fra besøk hos Edv.Billy-Meier påsken 09- der JFH fikk mange spennende dager og masse skjedde vist på "innsida" som han fortalte da han refererte dette til meg/rune i mai09.

et par andre bilder lenger ned

Jan Frode Håkonsen skriver: "Tror det var på våren 2000 da jeg skulle hente min bestemor og hennes søster på nattbingo ved Kløfta. Jeg bodde hos bestemor på den tiden i Nannestad. Etter å ha hentet dem litt over kl 2 om natten (en fredag) kjørte vi mot Gjerdrum sentrum fra Kløfta. Så plutselig fikk vi øye på ett objekt som kom "seilende" over biltaket i et skoghold midt mellom de to nevnte stedene. Objektet hadde tallerkenform og hadde rektangulære lys som satt under langs ytterkanten på farkosten. Lysene var ganske svake men vi kunne tydelig se dem inne fra bilen. Etter å ha kommet over bilen la objektet seg på høykant ved siden av bilen på sjåførsiden der jeg satt. Jeg saknet farten for å beskue dette underlige syn og farkosten fulgte etter bilen i horisontal posisjon. Hele tiden lå den på siden av bilen på sjåførsiden helt til vi nådde Gjerdrum. Der kjørte objektet over bilen og stoppet over en sto mobilkran som stod plassert på andre siden av veien. 

Bestemor som var 81 år da spurte meg "Er det ein slik UFO?"

 "Det er nok en slik UFO" måtte jeg svare. 

Så kjørte vi mot Nannestad fortsatt med UFO'en på slep. Det var veldig lite trafikk på den tiden av døgnet men husker vi møtte ett par biler men tror ikke de la merke til objektet pga de svake lysene. Jeg kjørte vel i en 30 km/t hele veien hjem for å studere gjenstanden nærmere. Var ikke så lett å se detaljer pga mørket  - men jeg kunne se konturen av det og lysene under. Vil anslå størrelsen til å være 6-7 meter i diameter og maks 2 meter høyt. Lysene var blå-hvite og ganske svake. Da vi kom til rundkjøringen ved Holter kjørte vi til venstre mot Åsvegen. Der er det mye trær langs veien så der mistet vi det av syne. Det var og det siste vi så til UFO'en. Bestemor ble litt redd av hendelsen mens hennes søster - som ikke så mye til objektet, ettersom hun satt ytterst på passagersiden (bestemor satt i midten, det var en 3 seter varebil) - holdt seg rolig, samme som meg. Følte at jeg ble observert hele veien men ble aldri redd, merkelig nok. Det var i hvert fall det som skjedde den natten.


Hilsen Jan Frode Håkonsen

i lyd/mp3 om opplevelsen her

her var nok fartøyet enda nærmere enn i tilfellet beskrevet i teksten over

 

fra BILLY MEIER SENTERET - figu- i sveits- Bilder som JFH tok i apr.09


etter at KJELL CHRISTENSEN som bodde i dette aktive "ufo-område" døde, så har det vært vanskeligere å få rapporter om aktivitet der - men EINAR AKSDAL bor faktisk også i nærheten (se link ufmoter.html) og har sett mange "merkelige lys". Bl.a. ringte han i mars2004 og meldte om at han og kona hadde sett en stor ufo/kraftig lys med flere detaljer sett i kikkert -  vest for Gjerdrum - der det meste har vært observert. Den var synlig i 20 min før den plutselig forsvant.

Likeledes har ELDBJØRG FJELDLBERG - som tidligere var aktiv sekretær  i ufo-norge på 70-80tallet - sett mange merkelige ting på himmelen på høylys dag gjennom flere år. Dette i sitt bo-område  ved Leirsund/Romeriket  - og sist nå høsten 2003. Også hun hadde tid til å finne fram kikkerten som mannen på bildet under. Om flere ser ting i dette eller andre områder så ring meg - rune på 62580886.

 

det var en masse ufokontakter som skjedde på 50tallet som bilmodellen her henspeiler som tidsramme


 

 

 

 

 

 

 

HOVEDSIDEN