Personlig opplevelse av en 30 år gammel mann.....
 

Et menneske som har følt seg mistilpasset på Jorden i mye av sitt liv - slik som svært mange av oss "søkende" har opplevd - har sendt meg dette. Han sier han har hatt kanaliserte kontakter i flere år og han kontaktet meg med ønske om å få Reidars telefonnummer for kontakt til ham personlig og dette er hans personlige erfaring etter dette og han skriver:

NY ENERGI

Litt forhistorie: Som vanglig sitter jeg foran min datamaskin og legger hånd på en av mine siste musikkkreasjoner. Klokka er rundt tre på natta, da jeg merker en energi komme inn i leiligheten. Det første jeg ser er en smal søyle som nesten er usynlig. Med et flyr den bak høyttaler oppsettet (dette er i mitt hjemmestudio), mens den gjør dette forandrer den form til en skikkelse. Uten å bli noe særlig sterkere i lysstyrke, befinner den seg nå på min venstre side. Jeg begynner og fryse, jeg kan kjenne et kalt gyfs på den venstre skulderen. En tanke slår ned i meg : "kanskje jeg skal prøve og se om jeg kan få kontakt med denne energien, den føles helt ny!". Jeg setter meg til rette foran tastaturet og dette er hva jeg fikk ned:

22.08.01 Klokken 03:33:35

Nivået er nådd. Det er mange som ser, men antallet er større av de som ikke tror. Det står ikke på troen din, den er fast. Det har den alltid vært. Mangler det noe så erstatter vi det med noe nytt og bedre, sammen kan vi klare den vanskelige tiden som kommer. Kim hilser, han har vært hos Reidar i natt. Han hadde gode nyheter med seg. Dette er av stor betydning. Omformeren er plassert i din leilighet, du er en av oss nå. Så ikke dra deg selv ned i søla, men la oss styre deg på rett vei, du har som vanlig en fri vilje og vi respekterer den. Det er det som gjør det hele så vanskelig for oss noen ganger, vi må ta hensyn til lovene som er satt. De kan ikke alltid formeres på nytt. De er der uansett hvordan man ser det. Reidar skal være din veileder en stund til vi kommer tilbake til deg om kort. Åpningen er blitt bedre, dette setter vi stor pris på, fordi vi er ute etter og maksimere inntensjonen. Dette kan kalles en falsk trygghet, men den er satt inn i tiden som du vet.

Mange vil komme til deg i den nærmeste fremtid, du er nå i ferd med og våkne opp til ditt sanne jeg. Derfor ser vi det som vår plikt og hjelpe deg på din vei, du er nå en av oss. Dette fører med seg mye positivt for deg min venn. Mantra og kontra er farget i høst. Kosmos er et hav av ene velder. Det mangler ikke på innsatsvilje blant dere. Dette er stor fremgang i prosessen.

Alfa omega var de første, nå følger de andre etter. Oppladingen er av største betydning for dere, derfor er slike møter viktige som vi setter sammen. Mikro kosmos er også i forandring. Dette tatt i betraktning er fint. Det varmer opp kilden til den store dagen. Den vil komme uansett hvordan dere ser det. Nordsjøen er satt i bevegelse, det vil ikke om alt for kort tid komme en bølge, som vil føre med seg masse destruksjon. Dette er planen, den er nødvendig. For dere vil dette virke grotesk, men i forhold hva dere har gjort mot deres planet, er dette og regne som et nødvendig onde. Selv om man kan føle på det menneskelige planet at ting er satt på skakke. Er det heller satt i system for og gavne dere alle sammen til slutt. Som du ser så er ikke formen vi bruker ukjent for dere, det er bare og ta seg tid til og formulere den riktig. Og det kan man hvis man tar alt sammen med seg i meditasjon. Der vil dere finne kilden og forbindelsen.

Torden vær vil ramme store deler av Østlandet før vinteren setter inn. Masse ioner må ut og omformes til det positive. Ikke vær redd om du ikke forstår alt, du vil med tiden gjøre det. Analfabetisme rammer dere i forhold til den åndelige forståelse. Systematisk må dere gå inn i dere selv, for der finnes kilden til all viten. En viten dere glemmer å bruke. Teppe skal falle. Dagen vil komme og vi skal stige frem. Dette vil være en fest høytid i den åndelige verden. Da vi lenge har sett at dere er i ferd med å ødelegge for dere selv, vil vi med gledens tårer hjelpe dere opp.

 Mange vil falle fra. Men mange vil være med oss. I nærmeste fremtid vil horene synge salmer. Religions frihet er en ødeleggende faktor for oss. Derfor har det tatt så lang tid, sett fra et jordisk perspektiv, og komme i gang med vårt arbeid. Munner vil bli mettet på syndens språk og man vil ikke orke mer.


bildet er en rekonstruksjon og personen på bildet er ikke den som omtales nødvendigvis