"Utdriving av snylteånd"

- historien fortelles her av Randi Ingunn L (bosatt på Løten/hedmark)

Denne historien utspant seg høsten 2002. Min venninne bor på et småbruk, og i huset har det av og til kunne kjennes en energi som ikke har vært så god. Jeg har imidlertid også kunne merke denne energien når jeg har vært på besøk hos henne. Energien har gitt seg til kjenne ved at jeg har kjent meg iakttatt. Denne fremmede energien har vært sterkere i enkelte deler av huset, som f.eks i området mellom kjøkken og stue.

negative tankearter som personen her mentalt sleper rundt med vil lett følge personen etter døden inntil de er fjernet/bortsuggerert av speselle åndelige hjelpere - men inntil det skjer kan personen lett fanges og tidvis knyttes til det fysiske planet for en periode og må hjelpes "over" fra både det fysiske og det overfysiske planet.

Min venninne har mange ganger merket denne energien uten helt å vite hva det har vært for noe. En spesiell episode skjedde rundt 1995. Hun satt i stuen og hørte en lyd fra kjøkkenet, det lød som om noen ristet et glass med penger. Men ingen var der. Og det var ikke bare hun som hørte denne lyden. Hennes katt ble redd, løp og gjemte seg under sofaen. Og hennes hund stilte seg i døråpningen inn til kjøkkenet, og ble stående og knurre. Etter hvert ble lyden fjernere og fjernere, for så etter en lang stund å forsvinne.

Sommeren og høsten 2002 ble hennes opplevelser sterkere og sterkere, og de kom oftere og oftere. Dører kunne åpne seg, tv ble slått på, hun kunne av og til kjenne en hånd klappe seg på skulderen. Disse opplevelsene har hun forståelig nok funnet skremmende til tider. I tillegg fikk hun mer og mer lyst til å drikke alkohol.

Høsten 2002 gikk en dansk tv-serie, Åndenes makt, på TVNorge. Det ene programmet handlet om en mann som "bodde" sammen med en såkalt "snylteånd". Min venninne kjente seg øyeblikkelig igjen i hans situasjon, og ble sikker på at hun hadde en snylteånd i huset.

Vi bestemte oss så for å forsøke å få denne ånden ut fra hennes hus. Da jeg kom inn i hennes hus denne dagen, fikk jeg igjen denne fornemmelsen av at det også var andre tilstedet i huset, selv om hun var alene. Vi bestemte oss for å sette oss ned der min venninne hadde merket spesielt mye til denne ånden. Vi satte oss ned, mot hverandre og holdt hverandre i hendene. Vi konsentrerte oss begge om å få kontakt med ånden en stund. Vi ba nå ånden om at den måtte være så vennlig å forlate dette huset, for det var min venninne sitt hus. Og at ånden tilhørte på den andre siden. Min venninne fikk øyeblikkelig vondt i hodet og beskjed om å "gå vekk". Hennes hodepine fortsatte og vi ba tilslutt åndens skytsengel om å komme og hente hun/han. Med det samme tittet solen frem fra de grå skyene og sendte noen vidunderlige solstråler inn i stuen hvor vi satt. Noen minutter senere var solen borte bak tåkeskyer igjen. Min venninnes hodepine slapp plutselig taket og energien i huset ble med ett annerledes. Det kjentes med ett så fredelig i huset.

Etter at ånden tilsynelatende dro, har min venninne fått mer energi. Det har blitt ro i huset. Ingen som slår tv på, ingen usynlige som tar på henne. Etter dette klarte hun til og med å slutte å røyke.

spesielle vesener som vi kan kalle skytsengler og som er sterkt fylt av ønske om å hjelpe - altså fylt av virkelig nestekjærlighet - har som oppgave å hjelpe døde og døende personer over til den andre siden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

her er et  aktuelt utdrag om temaet fra boken
SYV TRIN TIL EVIGHEDEN 


"....Selvom de er døde på det jordiske plan, higer disse degenererede efter den fysiske krops tilfredsstillelse. Og de er bestemt levende på det plan, hvor de befinder sig. Deres begær er meget stærkere, end da de var på jorden. De er forbundet med en masse ligesindede sjæle og skaber dermed en mægtig drivkraft. Denne vil til sidst løbe ud over det jordiske plan og snylte på mennesket, der stadig befinder sig i kødet.
Deres ofre vil være ligesindede. De, der praktiserer den sorte kunst, vil blive ofre for deres egne begær. De der altid er berusede og de laveste typer kriminelle vil blive ofre for disse besættende sjæle. De fletter sig ind i deres ofre for at tilfredsstille deres egne brændende begær. Man kan se mange af disse væsner flokkes omkring tilholdssteder for drukkenbolte og omkring bordeller. De venter på at kunne trænge ind i deres ofres aura. Jeg ved godt, jeg endnu ikke har fortalt dig om auraer, men det kommer jeg til."


Jeg kunne ikke bevæge en muskel. Hele min krop var anspændt af frygt. Chan spurgte(den åndelige veilederen på den andre siden), om han skulle fortsætte. 


"Ja," svarede jeg uden tøven. 

"Når de degenererede får adgang til deres ofres aura, bliver de der, indtil offeret frigør sig. Dette kan gøres af individet selv eller af en djævleuddriver. Hvis vedkommende ikke bliver befriet, tager dette væsen kontrollen over den jordiske krop ved at dominere den svage sjæls personlighed. Besættelsen er nu en realitet med en efterfølgende kamp for at komme til udtryk. Først hører den jordiske sjæl stemmer, der siger, at han skal gøre ting, der er ham imod. Stemmerne er så dominerende, at den svage sjæl kun kan adlyde og gøre ting, der slet ikke er ham.

 Når besættelsen bliver for slem tilkaldes sædvanligvis en læge. I de værste tilfælde bliver patienten måske indlagt på en institution. I desperation kalder lægerne ofte denne tilstand for skizofreni og har bestemt ingen anelse om, hvad problemet egentlig er.
Men husk, det ikke er alle, der drikker eller er forfaldne til at tilfredsstille kroppens begær, der er onde mennesker. Nogle har en svag vilje og føres på afveje af dem, der selv ledes af det onde. Det var mit job sammen med andre at finde disse fortabte og forvildede sjæle og forklare dem, at de selv skabte nogle omstændigheder for sig selv, der ville blive svære at overvinde. Vi forsøger også at forklare dem, at de bliver brugt af en meget stærkere ondskabsfald kraft, og at de vil blive lokket ind i Helvede, hvis de ikke vender sig bort fra denne vej. Generelt giver det dem noget at tænke over. Vi kalder det at så et frø, og forhåbentlig slår det rod. Vi ønsker, at de ser lyset og finder sig selv.

( se evt hovedutdraget på http://www.galactic-server.net/rune/turof.html )

Randis ufo-bilder

hovedside

kanaliserte