Memo avslører general Roger Ramey som en løgner….
Det var en flygende tallerken som styrtet 4.juli 1947 utenfor Roswell, New Mexico.
Bildene fra pressebriefingen angående Roswellsaken 8.juli 1947 inneholder viktige indisier på at det var en flygende tallerken som styrtet og ikke en værballong.
av Pål Aune
S
ommeren 1998 ble RPIT (Roswell Photo Interpretation Team) dannet. En gruppe av fotoeksperter fra flere land bestemte seg for å analysere bildene hvor general Roger Ramey holder et memo i hånden samtidig med at de såkalte vrakrestene fremvises. Ved å buke topp moderne fototeknikk kunne RPIT-teamet "blåse" opp bildene slik at deler av skriften på memoet kunne leses og at detaljer ved vrakrestene kom frem.Bakgrunnen for dette prosjektet er at fotografen, James Bond Johnson,som tok bildene, har i ettertid blitt utsatt for mistanke om å være med på tilsløringen av hva som virkelig skjedde i Roswell. Lederen for RPIT-teamet, Ronald Regehr, en ingeniør med spesiale på området konstruksjon av satelitter, inviterte til en nærmere granskning av bildene og at Internettet skulle brukes som kontakt-middel for å sikre fremgangen av prosjektet.
De originale negativene ble fremskaffet fra University of Texas, Special Collections Division, ved Arlington Libraries. Bildene ble så scannet med meget høy oppløsning og overraskende resultater viste seg umiddelbart. Ikke bare kunne deler av memoet tydes, men noen av vrakrestene viste seg å være noe annet en rester fra en styrtet værballong.
Ved å gå tilbake i tid og forsøke å rekonstruere scenen fra general Roger Rameys kontor den 8.juli 1947 kan man bedre forstå de fremkomne anomaliene på bildene etter RPIT-teamets analyse. Følgende scene utspiller seg denne brennhete sommerdagen i Texas; Major Jesse Marcel, Oberst Thomas J Dubose og Område-offiser Irving Newton befinner seg i gen.Rameys kontor. og holder på å pakke ut fra esker en rekke ekte vrakester fra Roswell-styrtet da Ramey selv ankommer. Tilstede er også fotografen James Bond Johnson, utsendt fra Fort Worth-avisen Star Telegraph, som hjelper Marcel, Dubose og Newton å arrangere vrakrestene for fotografering. Inn kommer Ramey med et memo i hånden. Et memo han ikke har fått tid til å lese grunnet oppstyret av journalister fra aviser verden rundt som vil ha tak i ham. Hadde han lest dette memoet på forhånd ville aldri disse bildene blitt tatt. Men 52 år senere kan moderne fototeknikk avsløre hva som ligger skjult i akkurat disse bildene.
Av memoet som Ramey holder i hånden kan det leses
…***ARY W…ROSWELL..AS THE…4 HRS THE VICTIMS OF THE WRECK…YOU FORWARDED TO THE…AT FORT WORTH, TEX…THE DISK….L..AT 0984 AKNOWLEDGES….EMERGENCY POWERS ARE NEEDED SITE TWO S.W.MAGDALENA, N.MEX…MIDDAY BASE TOLD NEWSPAPER SEGMENT OF STORY…ASK..SAFE TALK…FOR MEANING OF STORY AND MISSION…EVEN PUT THEORY WEATHER BALOONS SENT ON THE….RADAR WERE…AND LAND…CREWS…TEMPLE. Disse fragmentene skulle vel være nok til å forstå at det ikke dreide seg om en styrtet værballong, men en WRECKED DISK med VICTIMS.Neste betydningsfulle side ved disse bildene dreier seg om vrakrestene. Etter at den høyoppløselige scanningen var foretatt kom det til syne merkelige hieroglyfer eller symboler på bjelkene som synes på bildene. RPIT-teamet fant at intet ved vrakrestene kunne identifiseres som rester fra en MOGUL-ballong. Restene viser i stedet et folie-liknende materiale som er dekket med organiserte symboler eller glyfer. Bjelkene på bildene viser seg å være laget av et keramikk-liknende materiale, og også disse er dekket av symboler eller glyfer. En MOGUL- eller RAWIN-ballong er laget av aluminiumfolie, neopren, balsatre og nylontråder, samt at instruksjonene for bruken av ballongene er på engelsk. Intet av dette er synlig på bildene.
Med dette sensasjonelle gjennombruddet kommer det til å bli nær sagt umulig på en troverdig måte å bortforklare hendelsen i Roswell som bare en nedstyrtet værballong. RPIT-teamet jobber fortsatt med bildene for om mulig å kunne finne flere beviser for at det som styrtet den 4.juli 1947 i New Mexico var et utenomjordisk fartøy.
Kilde; UFO-Magazine Mars/April 1999, http://adm2.ph.man.ac.uk/ftw-pics/index.htm